Adım adım yerleştirilen kameraların arasında nefes almak dahi zor iken, Gülistan Doku'nun nerde olduğunu, akibetini tahmin etmemek, bu konuya ilişkin hiç bir göz altının olmaması sadece birilerini korumaya yönelik olduğunu anlamamak mümkün değil. Gülistan Doku'nun kameralardan da tespit edildiği üzere en son kendisini sürekli darp eden erkek arkadaşının yanında olduğu kesinleşmiştir.

 

Adım adım yerleştirilen kameraların arasında nefes almak dahi zor iken, Gülistan Doku'nun nerde olduğunu, akibetini tahmin etmemek, bu konuya ilişkin hiç bir göz altının olmaması sadece birilerini korumaya yönelik olduğunu anlamamak mümkün değil. Gülistan Doku'nun kameralardan da tespit edildiği üzere en son kendisini sürekli darp eden erkek arkadaşının yanında olduğu kesinleşmiştir. Bu erkek arkadaş evli olmasına rağmen evliliğini gizlemiş ve Gülistan ile arkadaşlık etmeye devam etmiş, Gülistan'ın bunu öğrenmesi üzerine şiddete başvurmuştur. Şimdi de saklanan bu erkek arkadaş, üvey babasının polis olması sebebiyle zaman zaman bu etiketi de kullandığı yansıyan bilgiler arasında.
Öyleyse;



-Gülistan Doku'nun nerde olduğu, başına ne geldiği yani akibeti hakkındaki bilgi ilk kime sorulur?...
- Bu erkek arkadaşın üvey babasının polis olması sebebiyle bir suç ve suçlu gizleniyor ya da korunuyor olabilir mi?...
- Gülistan'ı en son gören bu erkek arkadaşın ifadesine başvuruldu mu, kamera kayıtları önüne delil olarak sunuldu mu?...
- Bir genç kızın akibetini sorgulayan insanların yürüyüş ve protesto hakkı neden engelleniyor?...
- Dersim adım adım kameralarla izlenmesine rağmen, Gülistan Doku ile ilgili neden bir sonuca varılamıyor?....
- 10 Gündür kızlarıyla ilgili bir bilgiye sahip olmayı bekleyen ailenin gözyaşlarına neden çare olunamıyor?...
- Failleri her daim belli olan kayıplar ülkesine, bir kayıp daha eklenecek mi?
- Gülistan Doku nerede?...