ANKARA - AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, TİP Milletvekili Ahmet Şık’ı hedef alarak, "Bu zat zaten teröristin tekidir. O kendi paçasını nasıl kurtaracak ona baksın" dedi.

MA'nın haberine göre;AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Cuma namazı çıkışı açıklamalarda bulundu. AKP’li Erdoğan, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Ahmet Şık’ı hedef aldı.

Erdoğan, Şık’ın “AKP siyasi bir parti değil bir suç örgütü ve kapatılacak” sözlerine dair, “Bu zat zaten teröristin tekidir. Nasıl olduysa milletvekili olma şansını yakaladı. Ahmet Şık'ın soyadı şık ama kendisi neye benziyor bilmiyorum. Onun gücü ne AK Parti'yi kapatmaya yeter. O kendi paçasını nasıl kurtaracak ona baksın” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kanun Hükmünde Kararnamelerle (KHK) ile ihraç edilenlere dair sarf ettiği sözlere de AKP’li Erdoğan, "'Gelince hepsini serbest bırakacağım' bu anlama gelmiyor mu? Bu milleti ahmak yerine koyup aldatmaktan başka bir şey değildir. KHK ile ilgili bir şeyler bekleyen vatandaşı aldatmak. Sen önce elindeki büyükşehir belediyelerde vatandaşa verdiğin sözleri yerine getir. Su paraları nasıl söz verilmişti, su paraları nerelere indirildi yoksa çıkarıldı mı? Vatandaş su paraları konusunda ciddi sıkıntı içinde mi? İçinde. Bunun sözünü seçim meydanlarında farklı vermişlerdi. Hepsi yalan. Türkiye bir hukuk devleti. Siyasiler olarak böyle bir yetkiyi biz kullanamayız. Milletim de bu kadar enayi değildir” dedi. 

Editör: Haber Merkezi