ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ;  80 ihtilali; ülke için oldukça karmaşık ve zor dönemler, kamu idarelerinin sistemi çökmüş, Türkiye’nin birçok idari kurumu yönetim olarak iflas etmiş bir süreçtedir.

O dönemler, sıkıyönetimin ilan edilmesi ile ordu iş başına geçmiştir. Emniyet birimleri en az siviller kadar bir kaos ve panik hali yaşıyorlar. Ezberci bir yapı ile hareket edip herhangi bir tüzük veya yönetmeliğe uymadan zıt reaksiyonlar göstermektedirler.

ZİHİNSEL GENCİN GÖRDÜĞÜ AĞIR İŞKENCE VE YAŞADIĞI SAF AŞK

Gazete Sokak’tan Civan Değer’in haberine göre; doğuştan zihinsel engeli olan Yusuf, siyasetten asla anlamamakla beraber hiç bir siyasi hareketin içinde bulunmamıştır. Polis devrimci gençleri kovalarken Yusuf da o karambolde gözaltına alınır. Yusuf’un suçsuz olduğu anlaşıldığında artık çok geçtir. Annesinin tek evladı olan Yusuf dönemin akıl ve ruh sağlığı rehabilitasyon merkezine sevk edilir. Yusuf aynı hastanede rehabilite olan Menekşe ile karşılaşır, her ikisinin de tamamen yabancı olduğu, aşk duygusuyla şuursuz bir şekilde tanışarak yeniden doğarlar. Ancak Yusuf Menekşe içinde büyük bir sürpriz olur ve masumca bir aşk başlar aralarında.

20 ARALIK’TA SİNEMALARDA

Herkesin sabırsızlık ve merakla beklediği son yıllarda çekilen sinema filmleri arasında rekora koşabilecek kalitede çekilmiş Şuursuz Aşk filmi 20 Aralık’ta sinemalarda gösterime girecek.

MUHTEŞEM PERFORMANSIYLA BAŞROL İSMAİL HACIOĞLU

Başrolde İsmail Hacıoğlu, Ebru Şahin ve Burcu Kara’nın yer aldığı dram içerikli ‘Şuursuz Aşk’ filmi, 1980 ihtilalinde yaşanan haksızlıkları, hukuksuzluğu bariz bir şekilde ortaya koymaktadır.

Umut Ertek’in yönettiği, Orhan Şeddatlı’nın yapımcılığını üstlendiği ve dağıtımını CGV Mars Media’nın yaptığı ‘Şuursuz Aşk’ filmi, bir taraftan belge – bilgi niteliğini taşırken öte yandan teknik anlamda ve oyuncu kadro anlamında dikkatleri çekiyor. ‘Şuursuz Aşk’ ayrıca dönemin sistemine ve gerçeklerine de dokunuşlar yaparak izleyicileri tarihte hüzünlü bir yolculuğa taşıyor.
Editör: Haber Merkezi