İSTANBUL–ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ;  İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 23 Haziran seçimleri için “Mitili İstanbul’a atacağım” diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye “Ben şeyi merak ediyorum, mitil ne oldu mitil?” diye sordu.


MA'nın haberine göre; İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Gündemdeki konulara dair burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akşener, 23 Haziran’da yenilenmesine karar verilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin “Mitili İstanbul'a atacağım” diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye “Ben şeyi merak ediyorum. Mitil ne oldu mitil?” hatırlatmasında bulundu.


‘VIP’LERDE DOĞMADIK’


Akşener, CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu’nun havalimanında VIP salonuna alınmamasına ilişkin “Biz VIP'lerde doğmadık. Ben eski İçişleri Bakan ve 5 dönem milletvekilliği yapmış biri olarak ve meclis başkan vekilliği görevini yürütmüş biri olarak VIP'ye aile fertlerimin alınmadığı bir dönemden geçtim. Halkın arasında olmak ve uçağa binmek çok daha iyi. Ama işte VIP'nin arkadaşlar gözünde ne kadar önemli hâlâ geldiğini görüyoruz” açıklamasında bulundu.
Editör: Haber Merkezi