ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ: Batman Eski Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir sosyal medya hesabından kardeş kampanyasına destek çağrısı yaptı.

Özdemir "Merhaba değerli Yurtsever halkımız, bilindiği üzere Corona virüsü salgının tüm dünyaya yayılmasından ötürü ekonomik anlamda birçok ailelerimiz zor durumlar yaşamaktadır. Batman Belediye başkanlığı dönemimde "yoksullukla Mücadele" adı altında oluşturmuş olduğumuz dernekle, Batman'da birçok aileye düzenli olarak her ay destekte bulunuyorduk. O dönem dernek olarak yaptığımız araştırmalarda Batman ilimizde 3500 - 4000 bine yakın ailemiz açlık sınırı altında yaşamakta ve hiçbir geliri olmayan son derecede yoksul ailelerdi.

Yaşadığımız bu zorlu süreçte Örf ve adetlerimiz ve kültürümüzün bir geleneği olarak yaklaşan Ramazan ayı vesilesiyle bu zorlu süreçte Batman'da yoksulukla mücadele eden alilerimizle bir dayanışma içinde olup zor günleri hep beraber atlatmak umuduyla, Kardeş aile kampanyasına destek veriyor ve imkanı olan bu hayra vesile olmak isteyen tüm sevenlerimizi eş, dost, akraba ve değerli Yurtsever halkımızı yardım kampanyasına destek olmaya davet ediyorum. Yardımda bulunmak isteyen hayırsever halkımız isterseler, zor durumda olan ailelerimizin adresleri ve irtibat numaralarını iletebiliriz, veya yardım paketleri hazırlatabilir bizler ailelere teslim edebiliriz.

Tüm hayırsever Batman halkından duyarlılık bekliyoruz.
Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız aşağıdaki numaradan bize ulaşabilirler." dedi.



İrtibat: 05322871012

Sevgi ve saygılarımla

‌- SABRİ ÖZDEMİR

Editör: Haber Merkezi