DİYARBAKIR ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ- CHP, “İktidar İçin Eğitim Toplantıları”nın dördüncüsü Diyarbakır İl Örgütünün öncülüğünde Diyarbakır’da Eğitim SEN toplantı salonunda düzenledi. Divanda CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özer, Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Muğla Milletvekili Suat Özcan, Hatay Milletvekili Serkan Topal, Öğretim görevlisi Ali Tansu Balcı yer aldı. Toplantıya, Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa, Siirt, Batman, Şırnak, Hakkari, Elazığ, Van, Ağrı, Bitlis, Bingöl, Muş, Dersim, Malatya il örgütleri ve eğitimciler katıldı. 

Toplantıda konuşan TBMM Milli Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu CHP Grup Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ‘geliyor gelmekte olan’ dedi, biz de ‘gelmekte olan geliyorsa hoş gelir, sefa gelir’ dedik ve Türkiye’nin 5 temel sorunundan biri olan eğitim alanında neleri hayata geçireceğimiz konusunu kendimize vazife bildik. “ dedi.

Cumhuriyeti yıkmaya çalışanlara inat, toplantıların ilkini Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı, İzmir’den başlattıklarını söyleyen Kaya,  “Çalışmalarımızı Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Lale Karabıyık başkanlığında, TBMM Milli Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu üyeleri olarak başlattık. Bu çalışmayı 7 bölgemizde 81 ilimizin katılımıyla 21 Kasım’da Ankara’da yapacağımız son toplantıyla bitireceğiz.”  dedi.

ÖTEKİLERİN GÜNDEMİ

YouTube kanalında ülkenin sıcak gündemini ötekilerin sesinden ekrana taşıyoruz.

ÖTEKİ TV Resmi Web Sitesi https://www.otekileringundemi.com/

ÖTEKİ TV Sosyal Medya Hesapları:

Twitter https://twitter.com/OtekilerinG

Facebook ►https://www.facebook.com/OtekilerinG

Instagram https://www.instagram.com/otekilerin_gundemi/

YouTubehttps://www.youtube.com/channel/UCmKlsa826_a9G30R7r884Xw

Sizler de kanalımıza abone olabilir ve arkadaşlarınıza önerebilirsiniz!

Editör: Haber Merkezi