Seçim kampanyasını tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi'nden yürüten HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, bu kez de cezaevinin ankesörlü telefonundan şarkı söyledi. HDP Genel Merkezi'nin Twitter hesabından paylaştığı şarkının sözleri ve bestesi Demirtaş'a ait.

Demirtaş'ın seslendirdiği şarkının sözlerinde 'Gök gri, bulut yalancı, kandırıp düşürse derde. Bil ki güneş var güzelim, her zaman olduğu yerde. Korkma, bağır. Olmadı Hızır'ı çağır, Hızır senin kalbindedir...' ifadeleri yer alıyor. Şarkının ilk kısmını Demirtaş telefonda söylerken, devamını Serpil Ergün ve Suavi seslendiriyor.



HDP Genel Merkezi Demirtaş'ın şarkısını şu notla paylaştı:

"Şarkının başlangıcındaki kayıtla ilgili önemli not: Selahattin Demirtaş kendi şarkısını, bulunduğu cezaevinden ankesörlü telefonla arayarak söylemiştir."
















HDP

@HDPgenelmerkezi








'ın kendi sesinden, sözü ve bestesiyle: Korkma, bağır. Olmadı Hızır'ı çağır, Hızır senin kalbindedir...


















 






Başak Demirtaş

@Basak__Demirtas








Selahattin’in cezaevinde yazıp bestelediği ve 6 ay önce telefonda bana mırıldandığı parçasını düzenleyen ve seslendiren Tarkan Ergün'e, Serpil Ergün'e ve Suavi'ye çoook teşekkür ederim. Ben çok beğendim. Ya siz? https://twitter.com/HDPgenelmerkezi/status/1006824855168278528 








Editör: Haber Merkezi