Defalarca parti kuran ama başarısız olan ve hatta 2007 seçimlerinde Erdoğan'ın arkasında el-pençe-divan duran Yaşar Okuyan ilginç açıklamalarda bulundu.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Okuyan, Erdoğan'ın Kandil'e operasyon yapması halinde oyunu Erdoğan'a vereceğini ifade etti.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, Türkiye'nin İran ve Irak ile anlaşacağını ve Kandil'e operasyon düzenleyeceğini öne sürdü. Okuyan, Kandil'e operasyon düzenlenmesi halinde oyunu da Erdoğan'a vereceğini söyledi.




KRT'de Çağlar Cilara'nın programında konuşan Okuyan, Türkiye'nin yakında Kandil'e operasyon düzenleyeceğini iddia etti ve bu durumun gerçekleşmesi halinde oyunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğini belirtti.'OYUMU VERİRİM KARDEŞİM'

Okuyan, şunları söyledi:

"Önümüzdeki günlerde buna Türkiye hazır olsun, Türkiye İran ve Irak ile anlaşacak, Kandil'i yerle bir edecek, O zaman Tayyip Erdoğan'ın oyu yüzde 60 olur ve Yaşar Okuyan da çıkar, Erdoğan'a oy verir. Bende Veririm kardeşim."

'ATATÜRK 79 SENE SONRA GETİRİR, SAP GİBİ DURDURTUR'


Yaşar Okuyan programda ayrıca Erdoğan'a 10 Kasım eleştirisinde de bulundu. Daha önce, "Ataya saygı duruşunda sap gibi dikilmeye gerek yok" diyen Erdoğan'a, "Atatürk, sap gibi niye duruyorlar diyeni ölümünden 79 sene sonra sap gibi huzuruna getirtir, sap gibi durdurtur, ondan sonra da ben de Atatürkçüyüm dedirtir, işte Atatürk bu" dedi.

Editör: Haber Merkezi