ANTALYA - Antalya'da "Kendine Muhabir" isimli Youtube kanalı üzerinden sokak röportajları yayınlayan Hasan Köksoy, röportaj yaptığı kişi ile birlikte tutuklandı.

Antalya’da "Kendine Muhabir" isimli Youtube kanalında sokak röportajları yayınlayan Hasan Köksoy, yaptığı bir röportajın ardından dün gözaltına alındı. Ayrıca Köksoy'a röportaj veren ve ismi öğrenilemeyen kişinin de gözaltına alınarak tutuklandığı öğrenildi. Her iki kişinin hangi suçlama ile tutuklandığı konusunda bilgi alınamadı.

Köksoy, gözaltına alındığını Twitter hesabından "Yayınladığım bir röportajdan dolayı dün geceyi nezarette geçirdim. Az önce savcı karşısına çıktım ve tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevketti. Röportajı veren şahıs tutuklanmış" ifadeleriyle duyurdu. Bu paylaşımdan bir süre sonra da Köksoy'un avukatı Ömer Furkan Dağ, müvekkilinin tutuklandığını duyurdu. "Müvekkil @KendineMuhabir yapmış olduğu bir röportaj nedeniyle hakkında tutuklama kararı verilmiştir" diyen Avukat Dağ, "Hukuki haklarımızı elbette kullanacağız, ancak bilinmelidir ki; bu karar hukuki değil, siyasidir!" ifadelerini kullandı. ( MA )

Editör: Haber Merkezi