ÖTEKİLERİN GÜNDEM: Hedefimiz HAKÎKAT IŞIĞINDA Dünyanın Her Yerinden Sizlere Haber Ulaştırmak, Demokrasiyi, Hukuku, Adaleti Ve İnsan Haklarını Savunan, Sosyal Sorunlarımızı Gündeme Taşıyan Bir Anlayışla Yayın Hayatına Devam Etmektir.

SİZİN BİR REKLAMINIZ ÖTEKİLERİN GÜNDEMİNİ HEDEFİNE ULAŞTIRIR
Merhaba değerli ötekilerin gündemi okurları; bildiğiniz gibi birçok TV, gazete, dergi, site kendilerine yakın STK, parti ve taraftarlarından yardım almaktadır, Ötekilerin Gündemi olarak biz bugüne kadar kimseden katkı almadık. Erken seçim döneminde pek çok siyasal ve sosyal yapı birçok siteye reklam verdi fakat bize vermediler; biz ötekiyiz acaba ondan mı? Aynı zamanda havuz medyası iktidar tarafından beslenirken bizde emeğimizle besleniyoruz aramızda ki fark bu.



Uzun bir zamandır kısıtlı bir bütçe ile haber, röportaj vb. konularda yayın yapmaktayız, ne yazık ki maddi ve manevi olarak ciddi sıkıntılar yaşamaktayız, Ötekilerin Gündemi olarak hedeflerimize ulaşmak için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bize reklam vererek, sosyal medya hesaplarımızı takip edip paylaşarak,YouTube kanalımıza abone olarak ve kanalımızı sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak, haber sitemizi ziyaret ederek, sitemizdeki haberleri ve reklamları tıklayarak bize destek olabilirsiniz. Dünyanın neresinde olursanız olun sitemize vereceğiniz her kutlama mesajları, reklam, hem sizin iş yerinizin reklamı hemde bizim imkânlarımıza bir katkı olacaktır. Kutlama ve Reklam vermek isteyen dostlarımız
otekileringundemi.com, adresimize mail atabilirsiniz. Göstereceğiniz duyarlılık için şimdiden teşekkür ederiz.

Güncel haber ve gelişmeleri ötekilerin gündemi sitemizden takip edebilirsiniz..
https://www.otekileringundemi.com

https://www.otekileringundemi.com/secim/


https://www.facebook.com/otekileringundemii/ … …

https://twitter.com/?lang=tr

https://www.youtube.com/channel/UCmKlsa826_a9G30R7r884Xw/featured

[email protected]

[email protected]

Editör: Haber Merkezi