Sinop Dernekler Konfederasyonu kuruluşunun birinci yıldönümü kutlamasına davet edildim. Yüreği güzel ve yaşama baktığı yeri güzelleştiren STK'larımızın duayeni 

 

 

 

Sinop Dernekler Konfederasyonu kuruluşunun birinci yıldönümü kutlamasına davet edildim.
Yüreği güzel ve yaşama baktığı yeri güzelleştiren STK'larımızın duayeni Yusuf Özer abim bana bir de plaket verdi. Daveti ve gösterdiği değer için çok teşekkür ederim.. Varolsun.!

SİNKON toplantı da yaptığım konuşmadan sonra sanırım, beni davet ettiğine de plaket verdiğine de pişman oldu. Nedeni siyasi kimliğimde olabilir tabi.


(Sinop Stk'larının bir çoğunda her hangi bir partiden aday adayı olamamış, bir mahallede muhtarlık falan yapmamışsanız, vay halinize! ? Airbus A300, Uzay mekiği kullansanız, Nobel ödülü alsanız nafile)

Ayrıca gece boyunca Stk'ların asli görevi olan, yerel seçimlerde hangi belediye de, hangi Sinoplu başkan, meclis üyesi seçilmiş yada seçilememiş, hangi mahalle de hangi falan kişi muhtar olamamış, "Önümüzdeki seçimlerde, Ankara'ya ne biçim milletvekili yollarız" gibi Sosyal, kültürel, toplumsal konulara ısrarla ve bilimsel olarak değinildi.

Konfederasyon, Sinop ve Sinopluları derinden etkileyen siyasi etkisizliğimizden üç saat boyunca bahsederek kutlamaları havaii fişekler patlatmadan sona erdirdi.

***

İstanbul'un orta yerinde, tek başına bir kadın, Ozden Kilic kendi imkanları ile Sinop yemeklerini ve kültürünü tanıtan bir etkinlik yapmış. Sinop Stk'larından 10 kişi bile gitmemiş, katılmamış kimin umurunda.!!

(Aaah be Özdenciğim sana dedim seçimlerde muhtar adayı olalım.. Sinop Stk'larında ne biçim havamız olurdu. Facebook sayfalarında fotograflarımızı bile yayınlarlardı) ?