Halklarımız bin bir meşakkat ve zorluklarla seçtiği belediye başkan ve eş başkanlarını görevlerinde görmek isterler. Ancak farklı gerekçelerle kimilerini istifaya zorlama kimilerini açığa alma kimilerini de ceza evlerine göndererek ülke yönetilmeye çalışılıyor.

Halklarımız bin bir meşakkat ve zorluklarla seçtiği belediye başkan ve eş başkanlarını görevlerinde görmek isterler. Ancak farklı gerekçelerle kimilerini istifaya zorlama kimilerini açığa alma kimilerini de ceza evlerine göndererek ülke yönetilmeye çalışılıyor. Bu kabul edilebilir bir durum değildir. Aynı şekilde vekillerini büyük fedakarlıklarla seçerek meclise gönderdiler. Ne Acıdır ki seçtikleri vekilleri ve parti eş başkanlarını mecliste görmek isterler. Halklarımız kendini türkiye meclisinde temsil edilmek ve kendini ifade etmek için karar vermiştir ve iradesini ortaya koymuştur.

Bu kararı saptırmaya ve yıldırmaya hiç kimsenin hakkı ve hukuku yoktur. Eğer halklarımız iradesini bu yönde ortaya koymuşsa, halklarımızın bu iradesine saygı duyulmalıdır. Halklarımız kendini bu meclisde ifade edemeyecek se ve temsiliyetini orada göremeyecek ise; peki ne yapmalıdır. hiç bir yasa ,kanun vb şeyler insanın insani ve vicdanî hakların önünde engel olamaz,olmamalı, her şey insanin mutluluğu içindir.

Devlet ve hükümetlerde asli görevleri insanların daha huzurlu ve mutlu olması için vardır ve bu yönde çaba göstermelidir. insanların devlete ve hükümetlere hizmet etmeleri için değil; devletin ve hükümetlerin insana ve insanlığa hizmet etmek için var olmalıdır.